Strings Attached

 

Om du alltid måste vara perfekt, har du inte riktigt tid att vara dig själv.

De som är starka fortsätter framåt oberoende av hinder. De svaga vet inte ens var de är. De starka kan göra vad som helst. De svaga vet inget och klarar inte av att fungera. De starka klarar sig ensamma. De svaga behöver och ber om hjälp. De starka känner inget. De svaga visar vad de känner. De starka gör inga misstag. De svaga är så svaga, att de till och med medger sina misstag. De starka håller fast. De svaga släpper taget. Näinkö on?

”När jag förstod att jag i livets osäkra stunder ärligt och på ett hälsosamt sätt kunde falla i mina barns armar kände jag den djupaste tryggheten någonsin. Mina barn sade också att de känner sig trygga då jag är den jag är. Det är i såna stunder man lär sig att det viktigaste är att finnas där för någon, inte att hjälpa eller göra något. Det gäller att våga leva igenom alla livets färger och finna människor runt dig som är redo att acceptera dem. Jag är lyckligt lottad som funnit dessa människor i mina barn.”

”Det känns bra att kunna trösta mamma och tala om allt i livet. Vad än som kommer vår väg, kommer vi att klara av. Ibland är närvaro och att någon rör dig allt som behövs.”

 

Tänk om att vara svag är att vara stark och att vara stark är att acceptera sina egna och andras svagheter? Om du inte försöker så kommer du aldrig veta.