Din risk minimeras

Vah? 100 dagar eller pengarna tillbaka garanti?

Vi litar tillräckligt mycket på kvaliteten av våra underkläder för att garantera att de kommer vara de bekvämaste du kan tänka dig. Om du är av annan åsikt, är vi villiga att återbetala  100% av ditt inköpspris om du kontaktar oss inom 100 dagar från ditt köp. Detta gör du genom att skicka mejl till oss och returnera produkterna - använd då en kurir som erbjuder ett tracking-nummer.

Vi ifrågasätter inte ditt beslut, men vi kommer fråga dig varför eftersom vi vill förbättra produkten varje dag.

Notera att denna garanti endast gäller för ditt första par i din första beställning, och att vi inte står för leveranskostnader. Alla kalsonger skadade av yttre faktorer, såsom dålig behandling av kunden, täcks inte av denna garantipolicy. Vi behåller rätten att ensidigt ändra, upphäva eller avsluta denna policy, eller, ifall policyn missbrukas, exkludera kunder från dess skydd.

Om din plan är att köpa och sedan returnera produkten, var så snäll och spara oss alla från den skiten. Denna garanti är inte menad för dem som köper med eftertanken att sedan returnera produkten. Vi återbetalar inte köp med förklaring om dålig ekonomisk ställning eller dåligt ekonomiskt planerande. Var god och kolla din budget innan du köper.

Du kan kontakta oss direkt via denna kontaktblankett eller genom att mejla team@theotherdanishguy.com

När får jag mina pengar tillbaka?

Tiden mellan att vi sänder ut din återbetalning och att du får dina pengar tillbaka kan variera beroende på betalningssätt:

  • Om du betalade med kreditkort, får du dina pengar tillbaka på kontot inom några vardagar
  • Om du betalade via PayPal kommer du få ett mejl från PayPal så snabbt vi sänt ut din återbetalning. Mejlet innehåller mer info om processen, som varierar beroende om du betalat med PayPal saldo, med ditt bankkonto via PayPal, eller ditt kredit- eller debitkort som är länkat till ditt PayPal-konto.
  • I fall av debitkort, kontobetalning eller banköverförning, beror tiden på din återbetalning på din bank och landet du bor i. Vanligen är dessa återbetalningar synliga på ditt konto inom 5-7 bankdagar.