Vår berättelse startade på en arbetsresa till New York

Det som började som ett skämt växte sakta till en komisk idé, och slutligen till det du ser här. Vi har många gånger frågats, vart vårt namn kommer ifrån. Så, det är dags att berätta, utan att spara på några smutsiga detaljer. För några av er kan detta vara mycket att smälta, och vissa kan rentav tolka det som opassande, om så är fallet; förlåt. Men det är så här det hände. Vi berättar bara sanningen. [Undertexter kan väljas från CC-knappen]  


Vi tror på att underkläder är det viktigaste klädesplagget.

Någon sade tillochmed att bra underkläder är basen till gott självförtroende. För oss betyder självförtroendet att du inte behöver lägga onödig tankekraft på underkläderna.

The Fundamental Layer of Confidence™

Allt började med tanken att skapa kalsonger som känns som ingenting alls. Av rena slumpen hittades det perfekta tyget, och en utmärkt modell skapades. Vi kommer att vara det bästa kalsongmärket för världen. Det betyder att vi fokuserar på att göra enbart en sak: kalsonger.

Only three balls matter™

Om du har två egna, har du också en uppfattning och åsikt om de perfekta kalsongerna. Den tredje bollen är vår hemplanet. I modebranschen behöver vi tänka allvarligt på hur jordens resurser används. Det är orsaken till varför vi använder Smoothshell, ett enastående mjukt och skönt tyg, gjort av plast från haven och annat industriellt plastavfall, innan det ens nått våra hav.