Du, kämpa på!

Då någon säger att hen har dåligt självförtroende, blir det inte bättre med att säga: “Du borde bara lita mer på dig själv!”. Dessa klyschor hjälper inte någon. Dåligt självförtroende är en följd av att man inte lever sitt liv så som man egentligen vill. Att låtsas, bortförklara och att skjuta bort sina tankar, känslor och realiteter och att tala skit tär ner ens egen tillit, precis som det gör mot andra människor. Man åker inte nödvändigtvis fast av att ljuga till en själv, så det är lätt att fortsätta med det. Det är svårare att släppa det då det innefattar all slags skam och skuld, men då man börjar tala sanning till sig själv så ändras ens liv.

Då man litar på sig själv behöver man inte använda sitt enda liv till att tänka på vad andra månne tänker om en, om man är tillräcklig som man är och om man är accepterad. Man kan fritt låta andra se den man verkligen är och behöver inte låtsas som något man inte är men “borde” vara.

Precis det är vad detta varumärke handlar om. Eeros historia är ett bra exempel från det riktiga livet.

"“Om jag är okej med vem jag är och vad jag gör så spelar det ingen roll vad andra tänker om det. Att tycka synd om sig själv eller någon annan är särskilt galet. Jag har stött på det då jag för en eller annan orsak haft publicitet, så är det någon annan som blir sårad för mig.”"