Värme, ljus, sol och hopp.

 

Låt oss leva medan vi fortfarande lever.

Sommarnatten är ett perfekt sätt att leva livet fullt ut.

Enligt berättelsen njuter en ung man en sommarnatt i utmärkt sällskap så mycket att den noggrant utvalda outfiten kvällen innan blir onödig. Och eftersom det trevligaste stället att officiellt vakna upp till en ny dag i slutändan är din egen säng, måste du också ta dig dit. När solen går upp genomförs planen. Först på gatan inser mannen att han gick därifrån utan kläder, nycklar, telefon och plånbok. Å andra sidan, när du låter andra se dig själv som du är, uppstår intressanta möten med medmänniskor.

Det kan hända vem som helst. Och det har också hänt.

Gul färg symboliserar värme, ljus, sol och hopp. Det muntrar upp och förbättrar också motståndskraften – förmågan att möta motgångar. Det kommunicerar glädje, öppenhet och uppriktighet. Dessa egenskaper efterfrågas hela livet. Med dessa bilder kan allt gott lagras i minnet, från vilket det kan grävas fram när det är mörkt runt omkring. Solen går upp imorgon också, även om du inte kan se den.

När jag var yngre undvek jag nya saker. Jag är fortfarande inte särskilt gammal, men nu har jag bestämt mig för att säga ja till allt. Man måste leva ett sådant liv att det finns tillräckligt att minnas.” – Mikko, 22