Om du inte någonsin försöker, kommer du aldrig att veta.

När provade du senast något helt nytt – antingen själv eller i ett förhållande? Blotta tanken på att kliva in i okända territorier kan vara helt främmande, för att inte tala om ett spontant steg: det är bättre att inte ta några risker alls, för du har ju aldrig gjort något liknande förut och det kommer att bli dåligt ändå.

Du kan bryta mönstret utan att bryta något värdefullt

Du vet inte nödvändigtvis hur du ska uttrycka dina behov ens för dig själv och du gillar inte att prata om dem med andra, eftersom du automatiskt tänker på vad andra kanske tycker. Att visa sina egna känslor och behov kan betraktas som svaghet och det är inte särskilt smickrande.

Det är inte lätt att visa sig som man är, om det inte har varit naturligt för en. Och det kan vara lika svårt att släppa någon nära, även om kopplingen till andra människor är grunden för all mänsklighet, speciellt i svåra tider. Särskilt just nu när nya bekymmer serveras i nyheterna varje dag. Utan koppling till andra växer ensamheten och känslan av att vara utanför och rädslor kan snabbt bli outhärdliga.

Istället för att ägna din tid åt att ogilla vad andra gör, oroa dig för hur det går i världen (eftersom du inte kan påverka detta på något sätt) eller hur andra kan ser dig, kanske du borde ägna en stund åt att tänka på detta: Hur skulle jag komma i kontakt med mig själv? Vem är jag och vad behöver jag? Varför ska jag skämmas över mig själv eller mina tankar?

När du vågar visa dig som du verkligen är kommer du att befria andra människor från liknande rädslor och märka att i slutändan kommer ingen att döma dig. Vi människor har mycket mer gemensamt än sådant som skiljer oss från varandra.

Vad sägs om att prova något du aldrig har provat förut? Lite som personerna på bilderna. Det är också precis lika rätt att fortsätta på samma sätt som hittills, så länge det känns bra för dig.

Tips: det här är också ett enkelt sätt att spara pengar utan att kompromissa med stilen när det kommer till festklädsel.Ju längre kvällen fortskred, desto mer immade kameralinsen. Galleriet är uppdaterat så långt som Annonsetiska rådet och medborgare som är oroade över allmän moral inte hindrar det.